Om Administrea Boligsalg

Administrea Xclusive Housing ApS - En del af Administrea ApS

Administrea Xclusive Housing ApS er en del af Administrea ApS - Virksomheden blev etableret i 2005 under navnet TOKI administration.


Vi er siden vokset i såvel antallet af kunder som mearbejdere og flere forretningsområder er kommet til. Vi kan i dag tilbyde ejendomsadministration, drift og vedligeholdelse af ejendomme, udlejning/salg af boliger til såvel administrationskunder som private. Endvidere yder vi ligeledes parkeringsservice.


Administrea ApS er ejet af Gitte Krigbaum, og består derudover af 30 velkvalificerede medarbejdere, som har den fornødne erfaring og faglige kompetence til at kunne håndtere daglig målrettet administration af alle former for fast ejendom.


Administrea Xclusive Housing ApS er i sin helhed uafhængig, herunder af banker, realkreditinstitutter m.v., hvilket sikrer vores kunder en uvildig rådgivning.


Administrea ApS og Administrea Xclusive Housing ApS´s ejendomsmæglere er fuldt ansvarsforsikret, hvilket giver vores kunder den bedste sikkerhed.


Som medlem af Ejendomsforeningenen Danmarks administratorsektion er Administrea ApS forpligtet til at overholde branchens vedtagne etiske normer. De etiske normer stiller bl.a. strenge krav til adskillelse af egne og kunders økonomiske midler samt forpligter ejendomsadministrationsselskabet til videreuddannelse af medarbejderne.


Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til:
Klagenævnet for Ejendomsformidling
Islands Brygge 43, 2300 København S
tlf. 70 25 36 66
www.ejendomsmaeglernaevnet.dk


lynsøg
kontakt
Hørkær 26, 6.
2730 Herlev
 
Telefon:
+45
 44250015
CVR nummer:
35042881
 
 
Åbningstider:
Man - torsdag
8.00 - 16.00
Fredag
8.00 - 14.30
www.administrea.dk
udlejning.administrea.dk